Saturday, 9 October 2010

Nur Sofea bt Abdul Halim

Salam semua..

Alhamdulillah dengan ini diperkenalkan ahli keluarga kami yang terbaru, Nur Sofea binti Abdul Halim. Dilahirkan pada 22 September 2010 bersamaan dengan 12 Syawal 1431H di Hospital Pakar An Nur dan disambut oleh doktor peberet ummi Dr Fatimah Mustafah. Sofea dilahirkan seberat 3.25kg. Semoga Sofea menjadi seorang anak yang solehah.aminn.
15 minit selepas dilahirkan
Sofea dan Luqman

Luqman mengasuh Sofea, seronok betul Luqman dapat adik.

13 comments:

Wan Anie said...

tahniah atas kelahiran baby sofea.... jaga diri dan baby elok2

seronok luqman dapat adik yer...

@yurosni said...

lama xjenguk blog luqman,
dah dpt adik ye,
jg adik ngn umi baik2 ye luqman

Nur Misnan said...

salam Ummi
alhamdullilah.. rezeki Allah
dapat anak perempuan Nur Sofea yang sangat comel

insyaAllah.. semoga Nur Sofea dididik
agar menjadi anak solehah dan taat pada kedua ibu bapanya.. Amin

Ira said...

patutla lama tak nampak..
rupa2nya ada baby baru.. hehehe..
congrats kak azma! seronot si abang ye dot adik gegirl.. hehehe..

transformed housewife said...

Tahniah! patutla lama senyap. nanti bolehla nak jenguk C'Ma kat Bangi.

zai alif ya mim alif ha said...

aaahh comelnyaaaaaaaa
tengok gambar menguap tu isk iskkkk comellll
tahniah azma hihihi

Syigim said...

laaaaaa......xtau pun azma pregnant, tiba2 ade baby baru! girl plak tu!!! bestnye.....dah ade sepasang :)

gamba luqman tido sblah adik menguap tu comel sgtttt!! :D

selamat berpantang la ye :)

syikin said...

tahniah~
selamat berpantang & happy bf

Neny said...

bestnya ma ada baby lagi...pasni hang keje balik kat uni10 ke?

atun♥achai said...

tahniah akak n luqman sbg abg yg bagus..apapun semoga ceria2 selalu yeaa..

Mother of Two said...

tahniah...lama tak jumpa sejak sama2 balik mysia.. eii...lukman dah ada adik..seronok lokman..auntie pun tumpang gembira. jemputlah dtg rumah kita kat ss7 bangi

ummiluqman@azma said...

terima kasih semua.. kami skrg dah di malaya.. kalau sudi dtg la rumah di seksyen 7 bb bangi jugak

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

congratz..i dah lama tak bukak blog, br dpt tau u dah bersalim lama tu. tertinggal keretapi lak..

cute aje abg menjada adik.