Tuesday, 9 November 2010

our KC design


salam..

sekarang kami tengah busy merenovate rumah baru kami di puchong. minggu ni baru nak confirm kitchen cabinet.. ini design 3d yang baru kami dapat. tak sabar nak tengok yang real punya. insyaAllah kalau ada rezeki bulan 12 ni baru siap.. lepas ni ummi kena rajin rajin la masuk dapur :)

7 comments:

zaimah said...

waaahhhh
i like!
buat design dgn company mana azma?

mis said...

woo.. hebat! bila masuk umah br? nnti masak sedap2 ajak kitorg makan ek! ^_^

transformed housewife said...

cantiknya dapur Cik Ma! dah pindah masuk rumah baru, jgn lupa jemput kami ye.

Nur Misnan said...

salam...
alhamdullilah.. bertambah rezeki cik ma kita
makin besar dapur
makin kena rajin ler memasak..
blh ler posto kalau ada lauk
yang sodap.. hu3...

The Juggling Queen said...

a good reason to be in the kitchen longer than usual. and congrats for the newborn! :)

p.s. puchong dekat je ngan putrajaya. keje kat mana?

ummiluqman@azma said...

zaimah: aku amik dr kian classic sekali dgn wardrobe
mis n nur: insyaAllah masuk nnti semua akan di jemput
nur: jauh tu nak pos.. semsti nya kena lagi rajin masak
juggling queen: thank you,,tu la semnagat nak memasak..keje uniten

nannoor said...

lawa!!