Wednesday, 23 March 2011

Sofea dah 6 bulan


Pejam celik pejam celik Sofea dah 6 bulan tanggal 22/3 haritu.. patutnya dah boleh makan solid. Tapi tadi pi jab untuk 6 months, Dr Ar suruh tunggu sampai selsema Sofea baik dulu. Katanya start makan bila dia sihat.. baiklah Dr Ar.. tadi cucuk Sofea tak menangis pun.. good girl la Sofea..Semoga Sofea membesar dengan kuat dan sihat dan menjadi anak yang solehah ..aminnn

2 comments:

Me, Myself and I said...

dh besar ek ur dotter.. kejap je kan...makin comelllll lah dia..

kakyong said...

salam Azma,

lama nya sungguh tak singgah sini.. Insya Allah, kakyong ingat lagi sama Azma & luqman.. skrg dah ade sofea ya.. luqman dah jd abang... nampak sgt sudah lama.. ade 1 tahun lebih kot kita tak intouch via blog ni...

mari lah join contest aksi berbasikal tu... ;)