Monday, 1 February 2010

I'm back!

Melawat saudara mara bersama tok
Luqman suka tolong tok siram pokok bunga dan pokok sayur di taman mini tok
Balik kampung
Salam semua,
Luqman dan Ummi baru sampai dari Malaysia Jumaat baru ni setelah bercuti selama lebih kurang 10 hari. Banyak stori mori yang Luqman nak cerita tapi belum sempat lagi sebab Ummi sibuk mengemas lagi. Tapi Luqman memang best dapat balik kampung jumpa tok dan semua saudara mara. InsyaAllah panjang umur kita jumpa lagi ye.

6 comments:

temp. housewife said...

ooo balik 10 hr je. ok kita tunggu stori mori dr C'Ma.

:Nana: said...

slamat sampai dh ye.. sori sgt2 mmg bz gak tk dpt jumpa ko kt airport sblm balik.. last week ada convention, sibuk nye tk hengat sbb sume buat exhibition.. next time IA, take care!

Neny said...

wah, 10 ari pon mesti best kan? yg penting dpt jumpa ahli keluarga!

mis said...

eh blk bangi ke x azma? bestnye luqman dpt jumpa nenek(s) :)

Oyis said...

ooo kg balik oooo... hati girang...

mesti luqman enjoy kan? hihi... terubat rindu family kat msia tgk keletah luqman hehe

ummiluqman said...

salam semua..memang best balik kampung.. ada balik bangi sekejap tapi sorry la kwn kwn tak sempat nak jumpa..insyaAllah panjang umur nanti kita jumpa ya