Tuesday, 13 October 2009

Kampung Boy

An evening in Perlis
I really had a great time in Malaysia, I had a lot of fun with Ami Jan and Ibu Mazni and tok in Perlis. Che Lah, Che Dah and tok in Kedah also loved to play with me. Time fly so fast, after 10 days spending time with them I had to travel back to Abu Dhabi. I can't wait to balik kampung again and explore new things and meet new cousins :)
Macam macam ada..ada penyapu, buah kelapa dan banyak lagi..seronoknya I love my kampung very much.. belakang tu ada pokok mangga dan pokok bunga kertas yang tok tanam Hijaunya.. rasa macam nak jadi rama rama dan terbang bebas di udara Dengan tok tok di airport Bye bye Malaysia.. insyaAllah tahun depan Luqman balik lagi ya..

3 comments:

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

heheheh the kampung boy takde tegur yg ayam tu dinosor ke?

ummiluqman said...

hehe..kampung boy ni tak pandai nak tegur lagi haritu..skrg baru start membebel

DNNA said...

Hidung luqman sungguh mancung ...

Ai sungguh gerammmm !!!

Hehehehehe