Friday, 14 May 2010

Going back for good.

Salam..

Dah lama tak update blog tercinta ini. Antara sebab-sebabnya kami tengah sibuk mengemas dan packing barang-barang untuk pulang ke tanah air tercinta. kali ini bukan pulang untuk bercuti tetapi pulang untuk selamanya..terasa gembira bercampur sedih. gembira dapat jumpa sanak saudara tapi sedih nak meninggalkan negara padang pasir ini setelah lebih kurang 1 1/2 tahun bermastautin di sini. lepas ini ummi bukan lagi seorang SAHM, ummi dah kena mula berkerja tahun depan, wah sedihnya nak meninggalkan anak-anak di nursery.
InsyaAllah kami akan balik pada pertengahan bulan depan, lagi sebulan je tinggal. Selamat tinggal Abu Dhabi.. panjang umur kita jumpa lagi

6 comments:

Nadiah Sidek said...

wah..dah nak balik ye. bestnya!

Wan Anie said...

welcome home :)

mis said...

azmaa... nnti blehla kita gather2 ramai2 ye! nnti dok bangi ke katne?

Syigim said...

laaaa..............azma dah nk balik dah ke....sempat jgk kita jumpa kat bazaar msia kat umah CG ari tu ye hihi...keep in touch tau!

Nur said...

salam
welcome home.. jgn sedih2.. esok lusa ziarah lg ke Abu Dhabi..

ummiluqman@azma said...

nadiah: kami dah nak balik best tapi sedih jugak.
wan anie:thanks
mis: nanti dok bangi sebelum pindah ke puchong. mis ka serdang lagikan..nanti jumpa ok
syigim: don't worry kita akan keep in touch dlm fb and blog
nur: harap harap boleh dtg lagi la ke abu dhabi ..insyaallah