Tuesday, 4 May 2010

Wall vs scrap-book

Luqman's new hobby is drawing on the wall. If he had a pencil or crayon, instead of drawing in his book, he'll start to scribble something on the wall. Yes, drawing is one way for him to learn but not on the wall. Now, Ummi has to find an interesting way to encourage Luqman to express his creativity on his scrap-book. But how? Any idea?


Luqman artistic expression etched on the wall..Yezza Luqman..teruskan usaha anda.. nanti Abi cat dinding ni :)

video

4 comments:

Nadiah Sidek said...

bak kata kwn sy "ni namanya melukis tanpa batasan". hihi. ada art easel tak? mgkn kalau ada art easel, dia tak conteng dinding dah kot

ummiluqman said...

good idea la nadiah. luqman tak dak lagi art easel ni. mungkin nanti boleh beli satu :)

Syigim said...

hahaha....azma, khaleef dulu lagi teruk. conteng satu BADAN dgn magic pen!!! lagi gile. dah la his face, cheeks, arms and tapak tgn suma dah penuh mcm tribal warrior nk gi berperang tu....pastu nak basuh lagi satu hal!!!

jadi bagusla luqman conteng dinding je......hihi..

ummiluqman said...

wah.. khaleef lagi hebat!kami tak bagi lagi magic pen, cuma pensil dgn crayon jd takleh la nak conteng badan hehe