Tuesday, 17 November 2009

Ahlan Wa Sahlan Syed Aufa

Salam semua..

Luqman just nak share good news, sebab Luqman dah dapat kawan baru, anak ibu mazni dan ami ijan. Ini la sepupu Luqman yang pertama sebelah ummi. Cucu ke 2 tok Siti. Sekarang umur Aufa sudah 2 minggu..tak sabar nak balik Malaysia jumpa Aufa

Syed Aufa sudah berumur 2 minggu
Tok cukur rambut Aufa
Syed Aufa b Syed Hijan.. masa baru lahir 2/11/09

Sekian

3 comments:

NabilaHouse said...

ni baby mazni ke? wah.. congrats! baru lahir dh buka mata ek.. cerdik pandai anak-anak zaman sekarang.. seronok le luqman ada cousin boleh main sama-sama nanti..

:: butterfly :: said...

salam kak,
kami xjoin sgt ape2 kat sini sbb hasben ima keje xmcm org huhu tp kami join kumpulan usrah. dorg buat perjumpaan seminggu skali setiap kamis mlm jumaat. kalau akk berminat nk join kumpulan usrah ni, bley email ima kat irmawati_omar@yahoo.co.uk

~iRMa~

ummiluqman said...

nana,yup ini anak mazni..kecik2 dah pandai tgk kamera kan