Monday, 16 November 2009

Aksi Si Comel ~ Online Contest

Salam semua..
Luqman join satu lagi contest kali ini yang dianjurkan oleh tinta comel lote. Jadi kepada semua yang berminat nak join contest yang senang dan mudah ini jangan ketinggalan berkunjung ke blog ini untuk mengetahui syarat2 selanjutnya.

Hadiah yang sangat menarik di taja oleh:

Comel Lote Collections
Muslimah Online Shop

Nama saya Luqman Hakim b Abdul Halim.

Berusia 1 tahun 1 bulan dan dilahirkan pada 11/10/2008.

Ini aksi mengejar itik.

Gambar ini diambil semasa kami berkunjung ke UAE Heritage Village. Selama ini Luqman hanya tengok gambar 'duck' dalam buku sahaja. Bila first time nampak itik di sini dia terus nak terkam dan mengejar itik2 tersebut. Memang Luqman ini sah seorang pecinta haiwan.

Idea untuk Comel Lote Collection dan Muslimah Online Shop memberi keistimewaan kepada pelanggan mereka pula?

Sebagai follower/pelanggan mesti akan rasa sangat dihargai kalau diberi rebate atau point atas setiap ringgit yang dibelanjakan. Lepas tu point yang dikumpul boleh pula ditukar dengan produk atau voucher untuk terus membeli belah di website ini.. Satu lagi boleh lah email newsletter untuk follower yang berdaftar jika ada promotion ye.

Sekian.. terima kasih

4 comments:

Wan Anie said...

salam ummiluqman,

saya dah dtg cuma lupa nak tinggalkan jejak.. list dlm senarai peserta tu dah ada kan?

saya akan dtg jengah lagi utk penilaian... good luck!

Wan Anie said...

ok!

:: butterfly :: said...

salam..
luqman hakim menang adiah la same2 ngn humayrah..
bley shopping same2 ngn voucher rm10 kat comel lote collection hehehe

congratulation!!

Wan Anie said...

tahniah!

sila email saya nama, address dan contact no. comellote.corner@gmail.com

voucher boleh ditebus bila-bila masa yer...