Thursday, 25 March 2010

Beautiful Blogger Award

Salam semua,

Dah lama tak dapat award, hari ni dapat award beautiful blogger la pula, thanks to Nur dan Irma for this award. Tapi nak ambil award ni ada syarat la pula:

1. Thank and link the person that give the award.
Terma kasih ya Nur dan Irma, semoga persahabatan berkekalan abadi :)

2.Pass this award to 15 other bloggers that you've recently discovered and think are fantastic:
Dian, Nana, Neny, Ira, Mis, Paji, Syigim, Kak Yong, Nur Misnan, Ummifaqeh, Oyis, Fida
3. Contact them all to tell that they've won the award.

4. State 7 things about yourself:

1. seorg yang simple
2. suka jalan jalan
3. mudah berkawan
4. makanan kegemaran laksa
5. suka tgk hindustan
6. cita cita: nak habiskan amik lesen scuba diving balik malaysia nanti :)

sekian...

6 comments:

Nur said...
This comment has been removed by the author.
temp. housewife said...

wah bagus tu. nak ambik lesen scuba diving. sy berenang pun tak pandai. hehehe

DNNA said...

Waduh che ma ...

Ai sungguh terharu, you ...

Terima kasih banyak2 ye ...

Insya Allah ada masa senggang, aku wat ek tag ittew ... hahahaha ...

scuba diving??? tabeeekkkk!!!!!! Teruskan usaha!!!! ;)

Syigim said...

thanks for the award! :) dah jwb soklan ni dlm 2-3 entri lepas tp still sonok ade ramai yg nk kasi award ni hihi :) mmg suka laksa ye....patutla gi bazaar all the way pun beli laksa terus makan kat umah CG ye? ;)

Nur said...

salam ummie
terima kasih sejuta.. Terharu rasanya dapat award dari teman2 baru. insyaallah semoga kita dapat eratkan hubungan silaturahim. Amin

p.s. cepat habiskan padi. nur pun ada masa nak buat PADI

ummiluqman said...

terimaksih semua