Thursday, 4 March 2010

Jumpsac SSC best!

Salam,

Harini Ummi nak bercerita sedikit mengenai jumpsacbaby ssc yang dibeli semata-mata nak travel ke Jordan sebab based on others experienced Jordan is not a stroller-friendly country. Jadi setelah mencari cari yang sesuai di hati dan selalu usha-usha Ira punye ssc jadi terus ummi beli jumpsac ssc ni.. Alhamdulillah memang berbaloi rasanya ada ssc especially untuk travelling. Kali pertama pakai ssc ni, masa visit Jordan la, alhamdulillah Luqman selesa sampai tertidur dengan amannya.

Sampai di depan Khaznah (treasury) Luqman dah tertidur, tapi lupa pulak nak attach sleeping hood tu, kekok sikit sebab first time guna
Still sleeping, the hood is attached, sekarang ummi dah hands-free
Jumpsac SSC makes life easier, senang nak berjalan-jalan jauh di tempat berbatu batu ini dan Luqman pun selesa. Highly recommended!! My hubby pun suka.
ps: Dian apa tunggu lagi dapatkan di pasaran :)

3 comments:

Ira said...

hehehe.. kan dh kata.. best kan?

DNNA said...

che ma ...

Dah nasib aku...
Aku baru nak order utk pakai bulan 4 ni ...
Pastu aku baru dapat tau yang syaz tutup amik order wat sementara waktu ... dia nak setelkan pesanan yang dulu2 ...

Takpe,takpe,takpe, aku nak usaha buat sendiri SSC aku, Insya ALlah ... Skrg tgh wat research ..

Harap2 sempat la aku siapkan before kursus aku bulan 4 ni ...amiin ...

Hehehehehe ...

P/s - Petra?? Subhanallah ... indah nian tgk daripada gambar2 ko tu mek ... Bila agaknya aku dapat tgk live ye?? :)

ummiluqman said...

ira..mmg best thanks ye..

Dian.. selamat membuat SSC sendiri ya.. petra mmg cantik subhanallah..insyaAllah nnti ada peluang ko bole pegi